Això es va poder constatar el passat dilluns dia 4 en el sopar presentació de Jaumandreu al prestigiós restaurant Syrah de Barcelona.
En una magnífica taula blanca esquitxada de tons vermells, els comensals van poder gaudir del menú degustació d’alta gastronomia de la cuina d’autor que ens va oferir el xef Josep Sànchez, juntament amb el seu equip. Sobre la taula també, 5 copes de vi: el Nisus, el Cedrus de dues anyades, la del 2005 a punt de sortir al mercat, i l’Idaeus també de dues anyades, una de les quals encara és al celler reposant.
En Pep Palau, reconegut gastrònom i amic de Jaumandreu, va presentar la vetllada i va donar pas al sopar que va transcórrer en un ambient distès i agradable.
El nostre enòleg, Oriol Guevara, va anar conduint els assistents pels diferents maridatges que cada plat permetia, fent notar, en cada cas, com harmonitzen i es complementen els sabors i les aromes.
L’experiència ens va agradar molt, tant que la volem repetir amb d’altres convidats i probablement a d’altres indrets.
Un èxit per al celler, però sobretot, un plaer per als sentits.
1 comentari:
Una idea genial. Felicitats !
Publica un comentari a l'entrada