Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

1/2/08

Jaumandreu a la Mitja Marató

La popular Mitja Marató de Granollers-les Franqueses-la Garriga és un esdeveniment esportiu que amb els anys ha anat assolint gran importància, fins al punt que en la present edició aplegarà més de 7000 participants.

La presentació d’enguany es va celebrar al conegut i prestigiós restaurant de Granollers, La Taverna d’en Grivé.


A continuació de la roda de premsa, les autoritats, organitzadors i altres assistents, van poder degustar l’Idaeus de Jaumandreu, acompanyant tot un assortiment de plats suculents.


La participació de Jaumandreu a la Mitja Marató no acaba aquí. El proper diumenge dia 3, serem presents a la sortida de la cursa, amenitzant aquest moment emocionant amb una banda de percussió.


També el nostre Cedrus estarà present a les sales de recés per a autoritats, convidats i altres persones autoritzades que gaudiran de l’esdeveniment en directe.


Jaumandreu dóna suport a aquest esdeveniment esportiu popular tan arrelat a la comarca del Vallès Oriental, on cada vegada els nostres vins tenen més presència.