Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

2/1/09

Nou Idaeus 2005


Comencem l'any amb novetats, presentem la nova anyada de l'Idaeus, la 2005.

Idaeus s'obté de raïm de les varietats Syrah i Merlot seleccionades en el moment òptim de maduració i fermentades per separat.
És un vi de criança, d'evolució llarga de més de 5 anys. Ha estat fins a tres anys evolucionant al celler, primer en botes de roure i després a l'ampolla.
Òptima combinació dels raïms amb més potencial d'envelliment de la nostra finca. Notes franques i complexes que marquen el seu caràcter i la seva sedositat. De tanins i estructura suaus però presents, armonitza amb facilitat amb els plats més elaborats i tradicionals per vins.




GRADUACIÓ
14,5% vol.
COMPOSICIÓ
30% Syrah
70% Merlot
TEMPERATURA DE SERVEI
18 ºC
CONSELLS DE SERVEI
Servir decantat , ideal per acompanyar carns vermelles, guisats, embotits o formatges.
EXAMEN VISUAL
Color robí granat de capa alta.
EXAMEN VISUAL
Color robí granat de capa alta.
EXAMEN OLFACTIU
Afloren aromes de confitura de pruna, cassis i altres fruites vermelles sobre un fons d'espècies i tocs de roure molt integrats.
EXAMEN GUSTATIU
Sabor suau però de gran presència amb notes afruitades barrejades amb balsàmics i fusta de roure. Bons tanins rodons que li atorguen una agradable sensació de volum.
PRODUCCIÓ
7.668 ampolles