Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

22/1/09

La nova botiga de Jaumandreu

Ja fa temps que Internet s'ha convertit en una eina indispensable en molts àmbits de la vida actual. Comprar és una de les activitats que es poden dur a terme a través d’aquest mitjà i, de fet, es tracta d’un servei que cada vegada més usuaris utilitzen. Des de les marques més importants als supermercats més coneguts fins a petits productors, són molts els comerços virtuals que fan que la xarxa sigui avui un gran centre comercial.

La proximitat i la immediatesa que ens proporciona aquest mitjà de comunicació han fet que també des de Jaumandreu hi haguem volgut ser presents oferint-vos els nostres productes.

Així doncs, ja teniu disponible la nostra BOTIGA en línia, on trobareu tots els nostres vins, les gelees i altres presentacions especials. Podeu fer la comanda tranquil·lament des del vostre punt de connexió i rebre-la en dos dies allà on més us convingui.
Una manera ràpida, senzilla i eficaç d'apropar els nostres vins a tots aquells que en vulgueu gaudir.

Visita la botiga de Jaumandreu!