Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

2/2/09

Ahir diumenge va tenir lloc a Granollers una de les cites destacades del calendari esportiu: la Mitja Marató de Granollers, Les Franqueses, La Garriga que va celebrar la seva 23a edició desafiant la pluja i el vent, cosa que no va dissuadir 5.000 atletes participants de fer el recorregut.
El kenyà Samuel Wanjiru va ser el guanyador de la prova, igual que l’any passat, i la Marta Domínguez, al seu torn, va vèncer en la categoria femenina.
Per segona vegada, Jaumandreu hi va ser present com a patrocinador de l'acte; fins i tot vam tenir l'honor de lliurar un dels trofeus, concretament el de la quarta classificada.
D'aquesta manera, hem volgut participar en un dels esdeveniments més populars del Vallès Oriental, una zona on els vins de Jaumandreu són molt apreciats.