Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

10/6/09

Presentació del Parc a Taula


Ahir al vespre va tenir lloc a la casa de la Culla, seu de la DO Pla de Bages, la presentació del programa Parc a taula, un programa cultural, promogut per la Diputació de Barcelona, en què participen diversos restaurants i cellers de les poblacions vinculades geogràficament amb el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
La gastronomia és un aspecte important en la cultura i per primera vegada s'ha volgut incloure en el programa «Viu el parc» en el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l´Obac.
Quinze restaurants ens proposen degustar la millor cuina; ens ofereixen plats elaborats específicament amb productes del parc, cuinats per mans expertes. També s´hi han afegit els productors de vins i caves dels municipis veïns de la comarca del Bages, agrupats per la DO Pla de Bages. Un bon vi és el complement imprescindible d´un bon àpat!
Tot això és el que es va poder veure ahir a la presentació; tant els restaurants com els elaboradors, i també els cellers de la zona, van oferir degustacions dels seus productes. Una vegada més la mostra va deixar ben palesos la qualitat i el nivell dels nostres productes gastronòmics.
Us animem a participar en aquest programa, a gaudir de la natura del parc i de l'oferta enogastronòmica de la nostra terra.