Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

6/7/09

Plaer d'estiu


A l’estiu és ben agradable assaborir la frescor d’un vi blanc acompanyant els àpats o en qualsevol moment del dia.
Us recomanem el nostre Nisus, que s’elabora a partir de raïm seleccionat en el moment òptim de maduració, de les varietats Sauvignon Blanc i Chardonnay. Les dues varietats es premsen per separat, el most es manté en fred per a poder-lo desfangar posteriorment.
Finalment es realitza la fermentació controlada per mitjà de llevats seleccionats.
Nisus s’obté mitjançant el procés de criança sobre lies, per la qual cosa el vi s’oxigena de forma natural i controlada, aportant-li major voluptuositat mentre se li manté la frescor natural.

És un blanc d'aromes fines i encisadores. Amb presència però fresc. Potent però delicat. Sauvignon però tropical. Llarg però subtil. Actual però tot un clàssic.

Recomanem servir-lo a una temperatura entre 9 i 11º, fresquet. Us resultarà ideal per acompanyar peix, "foies", carns fredes, carns blanques i ibèrics.
A la vista sorprèn el seu color palla viu i brillant. En nas és molt complex amb barreja d'aromes madurs com la mel i la pell de préssec acompanyats de notes cítriques i florals pròpies d'una collita més fresca.
El seu pas per boca és fresc i untuós, amb un gran volum o intensitat aromàtica. És un vi molt llarg i suau amb el que podrem sentir una explosió d'aromes de fruites tropicals acompanyats de fusta molt elegant per les notes florals com el gessamí.

Un gran vi per gaudir l’estiu.