Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

16/5/08

1er Concurs de Disseny d'Etiquetes de Jaumandreu

El celler Jaumandreu, DO Pla de Bages, convoca el 1er Concurs de Disseny d’Etiquetes per al seu nou vi, un vi de l’any de Merlot i Cabernet, de color vermell molt viu; aroma de melmelada de maduixa i un paladar molt suau, agradable i d’estil fresc.


-Coneix Jaumandreu i els seus vins
Per tal que tothom que vulgui participar en aquest concurs tingui la informació necessària a l’hora de realitzar la seva proposta d’etiqueta, el dia 8 de juny hi haurà una jornada de portes obertes a Jaumandreu. A partir de les 11 del matí es podrà visitar tot l’entorn, el celler, la masia del segle XII, la capella i la barraca de vinya. A les 12 hi haurà una presentació de Jaumandreu i dels seus vins i un tast comentat.
L’objectiu és que tots aquells que vulguin participar en el concurs puguin conèixer a fons Jaumandreu i en tinguin tota la informació necessària per desenvolupar la seva proposta. Es podran fer fotografies, prendre apunts del natural i tot el que es consideri oportú.
Cada participant podrà fer la seva inscripció i recollir una ampolla del vi.
Cal confirmar l’assistència al telèfon 938 369 579, en aquest bloc o bé a info@jaumandreu.com.
Els participants poden venir acompanyats.

-Presentació de les propostes
Després de la visita a Jaumandreu, cada participant disposarà de quinze dies per realitzar la seva proposta d’acord amb les indicacions que es lliuraran en fer la inscripció.

La participació és lliure i gratuïta per a tothom sense cap límit d’edat.

Del dia 16 al 21 de juny, es podran lliurar les propostes al Celler Jaumandreu i també a Vins Alsina, carretera de Santpedor, número 153-157 de Manresa.

-El premi
Un jurat format per Jaumandreu, Vins Alsina i persones reconegudes del món artístic de Manresa decidirà, d’entre totes les propostes presentades, quina serà l'etiqueta per al nou vi.
El veredicte es farà públic a l’acte de presentació que tindrà lloc a la Casa de la Culla, seu de la DO Pla de Bages, el dia 3 de juliol a les 20.00.

L’etiqueta guanyadora serà la imatge del vi i a més, el seu creador rebrà un lot de vins de Jaumandreu per valor de 300€.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La visita que proposeu pot ser força interessant per saber més de la història i dels inicis de Jaumandreu. El 8 de juny vindré, a veure si m'inspiro. Aprofito per confirmar la meva participació en el concurs de disseny i espero que cada dia en siguem més! Mª José Barragán (mariajoseba@iespana.es).

Anònim ha dit...

quin premi més interessant !!!!
300€ ni tant sols en metàlic

Anònim ha dit...

M'agradaria confirmar la meva asistencia per el dia 8 de Juny.
Anna Simon Ortin
(anna202133@hotmail.com)

Anònim ha dit...

M'encantarà participar-hi. I més si guanyo!
apunteume'n:
Jaume i Mª José
jaumeandres@yahoo.es