Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

21/5/08

2a Reunió de distribuïdors de Jaumandreu

Per segona vegada, el dilluns 19 de maig, es va celebrar a Jaumandreu una de les trobades més importants de l’any: la reunió amb tots els distribuïdors dels vins a Catalunya.


Sota el títol “Viu la vinya, viu el vi”, vam poder gaudir d’un matí en què els veritables protagonistes van ser els ceps i els vins. La intenció era conèixer a peu de cep els vins de Jaumandreu i ho vam fer pausadament, com es feia abans, a dalt d’un carro, gaudint del paisatge que ens oferia al llarg del recorregut diferents vistes sobre els camps ondulats, la masia, el celler o la capella.


Al camp de la Refilada, on hi ha el Sauvignon Blanc, vam tas
tar el Nisus acompanyat de salmó, que hi marida perfectament; al camp de la Barraca, al costat mateix de l’antiga construcció de pedra seca que en altres temps oferia aixopluc als treballadors de la vinya, vam degustar l’Idaeus tot esmorzant carn a la brasa i finalment, al camp de la Capella, enmig del Merlot, vam tastar el Cedrus acompanyat de formatge.


L’Oriol Guevara, el nostre enòleg, ens
anava explicant les particularitats d’aquestes vinyes, com es treballen i com s’incideix al vi.


Finalment, ja a l’antic celler de la casa, vam tenir temps de parlar de qüestions comercials, introduir novetats del celler i debatre temes diversos que ens afecten a tots els que ens dediquem a aquest món.


Un dinar va posar punt i final a la jornada.


El temps, que amenaçava d’engegar-ho tot en orris, ens va respectar i ens va permetre gaudir de les vinyes i del vi d’una manera ben diferent.


Des de Jaumandreu volem donar les gràcies sincerament a tots els distribuïdors que van participar en aquesta reunió donant suport al nostre projecte i enriquint-nos amb els seus comentaris. Gràcies a tots ells.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Holes, m'agradaria demanar als organitzadors que tal va el concurs, si ja teniu decidit el guanyador, si està la cosa dificil, si us han agradat les propostes,si.. etc..

Moltes gràcies!!