Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

10/6/08

El Concurs de Disseny d’Etiquetes ja està en marxa

Diumenge dia 8 de juny vam celebrar la jornada de portes obertes perquè tothom que volgués participar presentant la seva proposta d'etiqueta tingués la informació necessària per posar-se a treballar.


Més de 120 persones van venir a Jaumandreu a visitar el celler per veure el procés d’elaboració del vi, l’antiga masia senyorial, la capella del segle XVI i els entorns: les vinyes, que en aquest moment estan esplèndides i ofereixen unes vistes molt boniques. A més, els assistents també van poder degustar els vins, guiats pel nostre enòleg, l’Oriol Guevara. Es van tastar els vins de la casa: el Cedrus, el Nisus, l’Idaeus i també el vi jove per al qual estem buscant nova etiqueta, Perfils.

A partir d’ara, tots els que s’han inscrit al concurs disposen de 15 dies per presentar la seva proposta. Després, un jurat format per persones de Jaumandreu, de Vins Alsina, dissenyadors professionals i persones vinculades al món artístic de Manresa, decidirà quina serà la imatge del Perfils.


El guanyador o guanyadora es donarà a conèixer a l'acte previst per al dia 3 de juliol a la Casa de la Culla de Manresa, seu de la DO Pla de Bages.


Desitgem molta sort a tots els participants i els agraïm ja d’entrada la seva participació al concurs.

Esperem amb molt d’interès i curiositat les seves creacions. Seguirem informant…