Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

17/6/08

Diumenge, fira B de gust a Gironella

Aquest diumenge 22 de juny serem presents de nou a la fira B de gust de Gironella.

L’Associació Cultural de La Font del Balç d'aquest poble organitza per segona vegada aquesta mostra gastronòmica i vitivinícola, dedicada a la promoció i difusió de productes del Berguedà i de vins de la DO Pla de Bages. Segons els organitzadors, la mostra pretén crear un pont entre les dues comarques a través de productes complementaris per tal de poder establir un llaç d’unió com a forma de promoció turística i gastronòmica de qualitat.

D’aquesta manera es vol dur a terme una mostra lúdica i participativa, on els elaboradors ofereixin els seus productes en forma de tast o degustació amb la finalitat que els assistents els coneguin de primera mà.

Així doncs, us animem a venir a Gironella; la localització de la fira és molt agradable i les activitats que hi ha programades segur que seran del gust de tothom.