Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

1/7/08

A punt de conèixer el guanyador

Aquest proper dijous dia 3 de juliol tindrà lloc a les 8 del vespre el lliurament del premi del 1er Concurs de Disseny d'Etiquetes de Jaumandreu.

Cal dir que estem molt contents tant per l'elevada participació al concurs com pel nivell de les propostes que s'hi han presentat, i encara que sembli un tòpic, hem de dir que el jurat ho ha tingut francament difícil per a triar-ne una que es converteixi en la imatge del nou vi PERFILS.

L'acte de dijous es celebrarà a la Casa de la Culla, seu de la DO Pla de Bages, que es troba al costat de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. Hi haurà exposades totes les propostes presentades, es donaran a conèixer els finalistes i el guanyador, i acabarem la festa amb un concert de jazz a càrrec del grup La Màquina del Swing tot degustant una copa del PERFILS.

Us hi convidem a tots.