Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

2/7/08

Vins al Monestir de Sant Cugat

El passat dia 28 de juny, dissabte al vespre, dins les activitats de la Festa Major de Sant Cugat, el nostre client Vins Noè va organitzar un tast de vins, aquest cop ubicat en un indret immillorable: el claustre romànic del Monestir de Sant Cugat.


Entre d’altres cellers catalans, hi va ser present Jaumandreu, DO Pla de Bages, que va oferir a un públic interessat, però no professional, els seus tres vins: Nisus (blanc), Cedrus (merlot) i Idaeus (cupatge de merlot i cabernet sauvignon).


L’afluència de públic va ser molt més que notable, més de 450 persones que havien pagat prèviament la seva entrada, i els comentaris respecte als nostres vins van resultar molt encoratjadors. Algunes d’aquestes persones ja ens coneixien, per a d’altres, vam ser una agradable sorpresa. En definitiva, va ser una molt bona ocasió per donar a conèixer els nostres vins i la DO Pla de Bages al consumidor final dins un ambient distès i festiu.


Estem molt agraïts a Vins Noè per aquesta oportunitat i satisfets de la reacció del públic en general.