Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

1/8/08

Vi d'estiu

Ja estem en plena calor i molts de nosaltres, de vacances; aquest temps ideal per al repòs, la contemplació i el gaudir de les coses més quotidianes que el dia a dia ens fa passar per alt.

És temps, doncs, entre d’altres coses, d'assaborir les bones estones que ens ofereix una taula ben parada amb la companyia d’amics o familiars. I en aquesta escena hi queda perfecte una copa de vi.

Pensem sobretot en els blancs, ben fresquets i refrescants, com el nostre Nisus, que pot acompanyar perfectament amanides, peixos o carns lleugeres i amb totes les seves aromes, refrescar-nos el paladar. Però també els negres, amb un punt de fredor, tant el Cedrus com l’Idaeus ens acompanyaran perfectament un àpat de carns a la brasa o bé pastes fresques o arròs.

Una copa de vi, una bona companyia, una ombra que ens privi de la calor i deixar passar les hores lentament, el que habitualment no podem fer durant la resta de l’any.

Us desitgem a tots que gaudiu d’un bon estiu i us animem a fer-ho en companyia dels nostres vins.