Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

1/9/08

Exportant

A Jaumandreu vam començar la nostra aventura fora del mercat nacional ara fa un any i mig exportant als EUA el Nisus, el blanc puntuat pel prestigiós Robert Parker amb 90 punts.

Tal i com estan les coses avui en dia en aquest sector, el fet d'exportar a nous països implica molt d'esforç i dedicació per part de tot l'equip, però val la pena donar a conèixer els vins fora de les nostres fronteres.

Enguany hem treballat de valent en aquest sentit i des de mitjan 2008 estem presents a Bèlgica, Holanda, Suïssa i molt recentment a Dinamarca i Estònia. I hi haurà més destins, però ja us els confirmarem a mesura que es vagin concretant.

La resposta que hem rebut d'aquests importadors ens anima a continuar per aquest camí. Nisus, Cedrus i Idaeus han agradat i agraden en països ben diferents. Són importadors que, precisament, valoren un celler jove, uns vins de qualitat i la marca Jaumandreu.

Creiem que aquestes aportacions són un primer pas. De mica en mica, seguirem esforçant-nos per obrir nous mercats i mantenir els que fins ara hem obert. Confiem molt en l'estil de vins de Jaumandreu i en la resposta obtinguda.

Ja ho sabeu, si penseu viatjar a algun d'aquests països, potser hi trobareu vins de Jaumandreu. Un trosset del Bages lluny de casa.

Montse de Pedro
Responsable Comercial