Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

15/9/08

Els poders beneficiosos del vi

El passat dissabte 13 de setembre vam poder llegir a La Vanguardia un article que parlava dels beneficis que el raïm i el vi aporten al nostre organisme i, per tant, com aquests elements contribueixen a la millora de la nostra salut.

Segons l’article, a banda de contenir compostos químics amb un elevat poder antioxidant, el fruit de la vinya és ric en sucres i vitamines A, B1, B2 i C i té la capacitat de depurar i purificar el nostre organisme. També es parla del resveratrol; una substància que intervé en el control metabòlic i millora la salut dels teixits de l’organisme.

De la mateixa manera, es citen diversos estudis realitzats per prestigioses universitats, que demostren els beneficis d’aquest fruit que ha acompanyat l’home des de l’antiguitat.

Us recomanem la lectura d’aquest article per afegir al plaer de degustar una copa de vi altres arguments que afecten directament la millora de la nostra salut i el nostre organisme.