Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

19/11/08

Catavins, fira de vins a Sabadell

Jaumandreu ha estat present a la primera edició de la fira CATAVINS; la fira sobre el món del vi que ha tingut lloc a les noves instal·lacions de Fira Sabadell del 14 al 16 de novembre.
De la mà del nostre distribuïdor SENTITS, el públic assistent, tant professional com amateur, ha pogut degustar els nostres tres vins, NISUS, CEDRUS i IDAEUS, així com d’altres de primera qualitat també representats per Sentits.
Pensem que aquesta primera convocatòria ha estat tot un èxit, tant pels resultats en vendes com per la massiva assistència als cursos i ponències de convidats de primera línia. Així, distribuïdors, sommeliers, premsa especialitzada, restauradors i públic en general han pogut satisfer la seva curiositat respecte al món del vi i tot el que l’envolta al Vallès Occidental.