Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

10/11/08

Jaumandreu a Madrid

Enguany Jaumandreu ha volgut participar en el primer Congrès Internacional Essentia Madrid, que ha tingut lloc del 3 al 5 de novembre a l’Hotel Foxá M-30 de la capital.

A banda de col·loquis, tasts, conferències i taules rodones que han girat entorn de vins i destil·lats amb els més reconeguts sommeliers, elaboradors i restauradors del país, hi ha hagut una petita fira de vins, on els convidats a aquest Congrés i la premsa especialitzada han pogut degustar els vins d’una cinquantena de cellers que, com Jaumandreu, han volgut aprofitar aquesta oportunitat. Molts d’ells, sobradament coneguts per tothom; d’altres, encara per descobrir a Madrid, com és el cas de Jaumandreu.

No és fàcil introduir el vi català a Madrid, parlant en general, però considero que hem d’aprofitar aquestes oportunitats perquè ens coneguin, facin tasts dels nostres vins i ens tinguin presents. Hi ha hagut pocs cellers catalans, uns cinc en total, molta presència de cellers de la Rioja i de Ribera de Duero i alguna sorpresa per part de gallecs i francesos.

Encara és aviat per fer un balanç de la nostra participació a Essentia. El que si és cert, és que Jaumandreu, per descomptat conegut a Catalunya i a una quants països europeus on ja exportem, té voluntat de ser present també a Madrid, i la nostra presència en aquesta fira ha estat un petit pas per aconseguir-ho.

Montse de Pedro
Directora Comercial