Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

11/3/09

2on CONCURS DE DISSENY D’ETIQUETES DE JAUMANDREU

El celler Jaumandreu, convoca el 2on Concurs de disseny d’etiquetes per al seu nou vi, un vi de taula de l’anyada 2007 perfectament equilibrat on predomina la varietat Cabernet Sauvignon. De color roig intens, amb un pas suau en boca però al mateix temps d’aromes penetrants. Un vi que parla de la nostra terra, ideal per acompanyar els àpats.


-Coneix Jaumandreu i els seus vins
Per tal que tothom que vulgui participar en aquest concurs tingui la informació necessària a l’hora de realitzar la seva proposta d’etiqueta, el dia 29 de març hi haurà una jornada de portes obertes a Jaumandreu. A partir de les 11h i durant el matí es podrà visitar tot l’entorn, el celler, conèixer la vida a la vinya i tastar el vi pel que estem cercant la imatge.
L’objectiu és que tots aquells que vulguin participar en el concurs puguin conèixer a fons Jaumandreu i en tinguin tota la informació necessària per desenvolupar la seva proposta. Es podran fer fotografies, prendre apunts del natural i tot el que es consideri oportú.
Cada participant podrà fer la seva inscripció i recollir una ampolla del vi.


Cal confirmar l’assistència al telèfon 938 369 579 o bé a info@jaumandreu.com.
Els participants poden venir acompanyats.

-Presentació de les propostes
Després de la visita a Jaumandreu, cada participant disposarà de quinze dies per realitzar la seva proposta d’acord amb les indicacions que es lliuraran en fer la inscripció.

La participació és lliure i gratuïta per a tothom sense cap límit d’edat.

Del dia 14 al 17 d'abril, es podran lliurar les propostes al Celler Jaumandreu i també a Vins Alsina, carretera de Santpedor, número 153-157 de Manresa.

-El premi
Un jurat format per Jaumandreu, Vins Alsina i persones reconegudes del món artístic de Manresa decidirà, d’entre totes les propostes presentades, quina serà l'etiqueta per al nou vi.
El veredicte es farà públic a l’acte de presentació que tindrà lloc a Vins Alsina el dia 8 de maig a les 19,30h, on s'oferirà un tast dels vins de Jaumandreu.

L’etiqueta guanyadora serà la imatge del vi i a més, el seu creador rebrà un lot de vins de Jaumandreu per valor de 300€ i 300€ més en metàl·lic.

1 comentari:

Sonia ha dit...

Bon dia,
Vaig fer el seguiment del primer concurs així com del vostre celler, novetats, etc..
Es possible participar en el concurs tot i no haber assistit a la jornada de portes obertes?

Gràcies.