Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

31/3/09

Comença el 2on Concurs de Disseny d'Etiquetes

El passat diumenge 29 va tenir lloc a Jaumandreu la jornada de portes obertes per a la convocatòria del 2on Concurs de Disseny d'Etiquetes.

Encara que el matí va ser fred i el sol no es va deixar veure, hi va haver molt ambient. Més de cent persones van assistir als tastos comentats per en Joan Sala i a la visita al celler. L'objectiu era que tots els participants del concurs tinguessin prou informació sobre el vi i el celler per poder crear la seva etiqueta.
Ara ens resta esperar fins al dia 17, quan finalitza el termini per presentar les propostes i podrem veure amb què ens sorprenen els participants, a tots ells, els volem agrair l’interès dipositat en aquesta iniciativa de Jaumandreu.

















La rebuda dels participants i inscripció al concurs.

















Tastant el vi atents a les explicacions d'en Joan Sala.

















Durant el tast es van degustar els vins de Jaumandreu, Idaeus, Nisus i Cedrus i també el nou Binomi pel que estem cercant la imatge.

















Per acabar es va poder visitar el celler amb les explicacions de la nostra tècnica Queralt Orriols.