Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

5/5/09

Vins del Bages a Osona

Dilluns dia 27, a Taradell, en el restaurant Serrat del Figaró, propietat d’en Nandu Jubany, va tenir lloc una presentació dels cellers que conformen la DO Pla de Bages amb una degustació dels seus vins a la comarca veïna, Osona.
L’acte va estar organitzat per l’equip d’en Pep Palau i Jaume Von Arend, juntament amb la DO i, com a convidat especial, en Marcel Gorgori, prou conegut per tothom dins del món del vi.
En els parlaments fets pel president de la DO, Valentí Roqueta, Marcel Gorgori i Pep Palau, es va incidir precisament en la importància del fet distintiu dels vins del Bages respecte d’altres zones, en el seu caràcter propi i en la seva terra i climatologia que donen als vins unes peculiaritats ben marcades i diferencials. Tot això, per tal que tothom sigui conscient que, encara que es tracta d’una DO petita i jove, la comarca del Bages és capaç, per tradició i per un bon treball d’elaboració, d’oferir uns vins que reflecteixen perfectament la terra a la qual pertanyen.
El lloc de la presentació, immillorable. El càtering servit, d’altíssima qualitat. El públic assistent ––restauradors, sommeliers, botigues especialitzades, etc.–– de la comarca d’Osona, ja coneixedor del vins del Bages, va poder tastar noves anyades i també les tradicionals de cadascun dels cellers.
Iniciatives com aquesta són d’agrair per tal de potenciar un treball fet per uns cellers que, any rere any, lluiten per donar el millor de si mateixos i per fer-se un lloc més que digne dins el panorama vitivinícola català i arreu del món.



1 comentari:

Montse Prieto Martín ha dit...

Enhorabona també a l'organització, va ser un acte molt agradable i ben organitzat