Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

2/1/08

El silenci

Tot i que Jaumandreu es troba força a prop de Manresa, quan s'enfila el camí de terra que deixa les últimes cases enrere i es comencen a veure els ceps, ben arrenglerats sobre els suaus i ondulats turons, apareix una de les coses que més m'agrada de Jaumandreu: el SILENCI.

Passejar entre els ceps, tot veient com la planta reposa adormida esperant els primers sols de la primavera per a posar-se a treballar i oferir el millor d'ella mateixa, envoltat de SILENCI, és avui un veritable "luxe".

És per això que a la llista d'elements que formen part dels actius de Jaumandreu, inclosos tots aquells que la història ens ha llegat, com la masia senyorial, la capella, la barraca de pedra seca, els camps, o bé els que en els últims anys hem anat construint, com el nou celler, els primers vins, etc, hi afegim sempre el SILENCI, i l'hi afegim perquè també és una cosa que ens agrada d'oferir a tothom que ens ve a visitar.

Quin plaer degustar una bona copa de vi tenint de fons la música muda del SILENCI!

Pere Baucells Gerent de Jaumandreu