Estem collint finalment el Cabernet Sauvignon, l'últim raïm que ens queda per entrar al celler.
Pensem finalitzar la collita aquesta setmana, al mateix temps que les fulles es comencen a impregnar dels colors de la tardor.
Els dies de sol i calor de la setmana passada van anar bé per acabar de madurar el raïm i treure'n aromes afruitades, com de gerds.
D'altra banda, els vins que ja han acabat la seva fermentació al celler donen, per ara, la impressió de ser bons, amb caràcters afruitats, suaus i amb sensacions de frescor tant en boca com en nas.
En seguirem l'evolució ben d'a prop.
Pensem finalitzar la collita aquesta setmana, al mateix temps que les fulles es comencen a impregnar dels colors de la tardor.
Els dies de sol i calor de la setmana passada van anar bé per acabar de madurar el raïm i treure'n aromes afruitades, com de gerds.
D'altra banda, els vins que ja han acabat la seva fermentació al celler donen, per ara, la impressió de ser bons, amb caràcters afruitats, suaus i amb sensacions de frescor tant en boca com en nas.
En seguirem l'evolució ben d'a prop.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada