Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

7/10/08

Un èxit de festa

El passat diumenge vam celebrar la 13a Festa de la Verema del Bages, una festa ja molt arrelada a la comarca i que compta amb una participació molt alta; van ser moltes les persones que es van acostar a la plaça vella per degustar els vins d'aquesta terra.

Tots els cellers de la DO Pla de Bages hi érem presents, oferint i donant a conèixer els nostres vins i caves. La festa, que va durar tot el dia, va estar farcida d'activitats, com ara l’aixafada de raïm popular, les diferents parades, la demostració de com es fan les de botes de vi, l'elaboració d'aiguardent, etc.

Per últim, després d'una ballada de sardanes molt animada, un espectacle del grup Gog i Magog va posar punt i final a la festa omplint el cel de llum i de foc.
Des de Jaumandreu donem les gràcies a tots els que us veu apropar al nostre estand a saludar-nos i a compartir aquesta festa amb nosaltres. Per descomptat, us hi esperem l'any vinent!