Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

27/10/08

Tast a la Pineda

El passat dijous dia 16 al vespre va tenir lloc una degustació dels vins de Jaumandreu al restaurant La Pineda, de Manresa.

En aquesta ocasió, el nostre distribuïdor Alsivins juntament amb el propietari del local, en Jordi, van voler retre homenatge a un dels cellers de més acceptació entre la clientela del restaurant; des dels inicis de Jaumandreu, tant La Pineda com Alsivins han apostat fort pels nostres productes.

L’esdeveniment va ser distès i divertit. Hi era present la TV manresana i es va fer una entrevista a l’Oriol Guevara, l’enòleg del celler, que, a banda d’explicar les característiques de cadascun dels vins, va fer un petit curs de tast per a no iniciats (la importància de la copa, què hem de saber veure i assaborir en un vi, etc.).

Un per un, a mesura que els plats arribaven a taula, es van comentar els vins. El públic, ja habitual del restaurant i familiaritzat amb degustacions i maridatges, va poder gaudir dels vins i de la cuina de La Pineda. De la mateixa manera, tant l’enòleg com el distribuïdor van respondre moltes qüestions que van sorgir en referència als vins.

En definitiva, una molt bona iniciativa per potenciar els nostres vins a la zona d’on provenen. Donem les gràcies a La Pineda i al Joan Sala d’Alsivins per aquesta oportunitat.