Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

13/10/08

Donant i rebent

El passat dimecres al vespre va tenir lloc una presentació d'El Parc a Taula al Museu Marítim de Barcelona, un espai gòtic de gran bellesa.


El Parc a Taula és una mostra gastronòmica i enològica de la restauració del Parc Natural de St. Llorenç del Munt i els cellers del Pla de Bages, organitzada per la Diputació de Barcelona, que és l'organisme del qual depenen aquests espais naturals.
L'acte va servir de cloenda a la jornada dedicada als Parcs Naturals dins el Congrés Mundial de la Natura de la UICN (Unió Internacional per a la Conservació de la Natura), que es celebrava durant la setmana a Barcelona. A banda d'experts mundials en aquest àmbit, van assistir-hi nombrosos representants del Parcs Naturals Italians convidats per la Diputació de Barcelona, i en honor seu es va fer un excel·lent tast de vins italians.

El nivell de les degustacions va ser molt alt; sorprenent, per a alguns i a l'alçada de la qualitat de l'acte. Els assistents van poder gaudir dels productes de la nostra terra, que és una manera ben directa de difondre cultura i país. A Jaumandreu sempre recolzarem aquest tipus d'iniciatives, ja que compartir ens fa créixer a tots: a qui dona i a qui rep.