Des del segle XII, Jaumandreu crea història per la seva activitat vitivinícola. Entre suaus turons, on impera el silenci i la vista es perd divisant els ceps, neixen uns vins moderns i de qualitat, perfectes per a una bona taula.

1/1/08

Arrenca el bloc de Jaumandreu

A Jaumandreu tenim moltes coses per compartir amb tots aquells que gaudeixen del món del vi, tant les del passat, com les que es van escrivint dia a dia. És per això que estrenem aquest bloc, aprofitant un mitjà àgil, participatiu i amb tanta difusió com és la blogosfera.

Aquest és el primer bloc dedicat al món del vi en català.

Aquí es podrà anar descobrint què és Jaumandreu avui, quines són les seves arrels, quins són els nostres objectius i quines, les persones que treballem en el projecte vitivinícola.

També volem fer-nos ressò del que pugui passar al món del vi en general, tant a prop de casa nostra, com en mercats llunyans. Coneixerem receptes que ens permetin de fer maridatges deliciosos i anècdotes curioses per a explicar als amics.

Per tot això, necessitem la teva col·laboració: volem sentir tot el que tens per explicar-nos. Així doncs, et convidem a seguir atentament aquest espai i a contactar amb nosaltres sempre que ho desitgis.

Coincidint amb l'inici del nou any 2008, engeguem el bloc de Jaumandreu.

Benvinguts tots!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per conpartir els coneixements i saber fer, segur que apendrem i molt de tots vosaltres.

Moltes felicitats pel vostre bloc.